Vaše otázky a náměty na další články a vůbec všechno, co vás zajímá kolem snubních prstenů, pište jako komentáře ke stávajícím článkům.

pondělí 28. května 2012

Snubní prsteny ihned?

Dnes jsem při porovnávání cen zlatých snubních prstenů na srovnávači cen narazila na jednoho dodavatele, který uváděl dobu dodání 2 dny a cenu měl ještě o 20 % nižší, než na webu www.levne-snubni-prsteny.cz, což mě zarazilo, protože jsem byla přesvědčená, že na uvedeném odkaze jsou ceny opravdu nejnižší. Proto jsem neváhala a konkurentovi utratila pár drobných za kliknutí na reklamu.

První vystřízlivění bylo s cenou. U snubních prstenů nebyla uváděna cena za celý pár jak bylo uvedeno v reklamě, ale jen za jeden kus. Tím pádem je cena téměř dvojnásobná. A jak to bylo s těmi dvěma dny? To bylo schováno až v obchodních podmínkách. Do dvou pracovních dnů vám bude upřesněna cena dle zvolených velikostí a zboží bude zasláno po vyrobení nejpozději do čtyř týdnů. Takže zůstávám klidná, žádné velké ohrožení se nekonalo.

Ve spoustě srovnávacích katalogů, a to i těch nejrenomovanějších a nejznámějších, jsou uváděny ceny, které platily někdy před dvěma lety. Někdy jsou uváděné ceny nižší, než za jaké lze snubní prstýnky dnes velkoobchodně zakoupit od výrobce. Proto je dobré si vždy nechat spočítat kalkulaci ceny pro vaše velikosti prstenů od více dodavatelů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Jakýkoli spam je nemilosrdně mazán. Byť by byl sebemazanější.

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.