Vaše otázky a náměty na další články a vůbec všechno, co vás zajímá kolem snubních prstenů, pište jako komentáře ke stávajícím článkům.

pátek 25. května 2012

Odkládání

Jsou možná případy, kdy se odložení nějaké činnosti vyplatí. U vína a slivovice odborníci dokonce tvrdí, že čím starší, tím lepší.

Nákup zlatých snubních prstenů k činnostem vhodným k odložení ale rozhodně nepatří. Pokud byste tedy nepokládali za výhru to, že vám možná zatím uteče váš ženich nebo vaše nevěsta. Letos už podruhé probíhá změna cen. Jak jinak, než nahoru. Bohužel. Cena zlata prý stoupá pořád, a to už někdy od dob Karla IV. Slovíčko prý jsem použila hlavně proto, že to opravdu nepamatuji. Kdo tedy váhá a objednávku odkládá na poslední chvíli, může zaplatit i o desítky procent více.

To ale není všechno. Věděli jste, že zlaté snubní prstýnky se až na pár výjimek vyrábějí na zakázku? To, co vidíte ve zlatnictvích, jsou většinou jen pozlacené atrapy. Proto mohou být notoričtí odkladači nemile překvapeni také tím, že pro prsteny si nelze jen tak přijít do prodejny a odnést si je jako housku z krámu. Běžná dodací lhůta bývá dva až tři týdny, někdy i více.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Jakýkoli spam je nemilosrdně mazán. Byť by byl sebemazanější.

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.